Appartement te koop

449000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11410180
Immoweb code : 11410180

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Exclusief appartement nabij de Brugse binnenstad

Een allesomvattend geheel en dit gelegen op wandelafstand van Centrum-Brugge in een kleinschalige residentie.

Dit magnifiek gerenoveerd appartement werd tot in de puntjes afgewerkt. Het gebruik van exclusieve technieken zoals Stuc, Crustal en vele andere maken van dit appartement een unicum in het huidig aanbod op de markt.

Deze parel geniet van volgende indeling; Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De op maat gemaakte stalen deur brengt u naar de lichtrijke leefruimte en eetkamer voorzien van een volle parket, inbouwkasten en een sfeerhaard. De open keuken werd ontworpen met oog voor detail, een werkblad in Stuc, goudkleurig accent, Miele toestellen en nog zoveel meer.

Achteraan de keuken werd discreet en vakkundig een wasberging gecreëerd met de mogelijkheid om uw wastoestellen op hoogte te plaatsen.

Verder voorziet dit appartement een ruime dressing uitgerust met ladekasten en andere maatkasten. Twee master-bedrooms (11 M2 en 13 M2) waarvan één met maatkasten met ingebouwde verlichting. Badkamer met wasmeubel, lavabo, inloopdouche en een hangtoilet.

Dit aanbod wordt vergezeld van een terras en garagebox (inclusief de prijs) achteraan het gebouw. Werkelijk een unieke belevenis op een zeer centrale locatie.

Bijzonderheden:

- Op wandelafstand van de Brugse binnenstad.
- Gunstig EPC.
- Exclusieve afwerking, uniek in zijn soort.

Geniet van het zicht op de Sint-Baafskerk!

Zelden aangeboden, contacteer ons kantoor voor een persoonlijk be...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op