Appartement te koop

435000€

3 slaapkamers 140 vierkante meters

Immoweb code : 11178073
Immoweb code : 11178073

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Recent gerenoveerde penthouse te koop vlakbij Sint-Denijs-W…

Dit prachtig gerenoveerde appartement is doordrenkt van kwaliteit en natuurlijke elementen, waardoor er een charmante en gezellige sfeer heerst. Bij de renovatie werd zelfs rekening gehouden met de energetische principes van Feng Shui voor een extra vleugje harmonie. Het appartement beschikt over ingebouwde kasten in elke kamer, volgens de Marie Kondo-methode, wat zorgt voor rust en extra opbergruimte. De open keuken is hypermodern, uitgerust met alle trendy apparatuur zoals een Amerikaanse koelkast, vaatwasser, ingebouwde koffiemachine, verschillende ovens, een wijnkoelkast en een inductiekookplaten met ingebouwde dampkap in het kookeiland!
Wat de locatie betreft, het appartement bevindt zich op een geweldige plek, dichtbij de dorpskern van Sint-Denijs-Westrem en alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, bushalte en de snelweg, terwijl je toch kunt genieten van de rust en het groen van het privépark waarin de residentie ‘Kastana’ zich bevindt.
Het design, genaamd Japandy, voegt een uniek esthetisch element toe aan het geheel. Het appartement heeft een ruime indeling, met een lichte inkomhal die leidt naar een grote leefruimte met open keuken, eet- en woonkamer. Aan de andere kant van de eigentijdse glazen deur bevinden zich een wasruimte, toilet, badkamer en drie tweepersoonsslaapkamers.
Bovendien is het appartement uitstekend geïsoleerd, met dubbele beglazing en een nieuw gerenoveerd dak, waardoor het verwarmingsverbruik tot een minimum wordt beperkt. Met een kelder e…

Neem contact op