Appartement te koop

* 450000€

4 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 10875741
Immoweb code : 10875741
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig tweeslaapkamer appartement met groot terras

In het hart van Sint-Gillis-Waas wordt in het voormalig ziekenhuisgebouw, 'Sint-Helena', nieuw leven ingeblazen en worden er 46 nieuwbouwappartementen gebouwd en dit met het behouden van de historische gevel.
Dit respect, voor de lokale geschiedenis en de architectuur, voegt een uniek karakter toe aan het project en draagt bij aan de charme van de gemeente Sint-Gillis-Waas.

'Sint-Helena' biedt met haar 46 nieuwbouwappartementen een scala aan opties, variërend van 1 tot 4 slaapkamers. Of u nu op zoek bent naar een knus appartement voor uzelf of een ruimere woonomgeving voor uw gezin, het project heeft voor ieder wat wils.
·Dit appartement 4B.22, met een totale bruto oppervlakte van 138.10 m², heeft alvast de volgende indeling:
Inkomhal, gastentoilet, 4 slaapkamers, badkamer, ruime leefruimte (48.43 m²) met open keuken, technische berging en ten slotte het riante terras (17.27 m²).
Een van de meest opmerkelijke aspecten van 'Sint-Helena' is de prachtige ligging van de terrassen. Ze kijken uit op een weelderig groen park, wat zorgt voor een rustige en ontspannen omgeving.
De terrassen van de appartementen zijn zuid- of west-gericht, waardoor u kunt genieten van overvloedig zonlicht gedurende de dag. Dit biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te genieten van de natuur en te genieten van het buitenleven.
Bij het ontwerpen van deze appartementen heeft men veel aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Men integreert moder

Dit pand maakt deel uit van het project Sint-Helena

Neem contact op