Appartement te koop

135000€

1 slaapkamer 17 vierkante meters

Immoweb code : 11094449
Immoweb code : 11094449

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
17 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Unieke Investering in het Hart van Brussel!

Onderdompel jezelf in de fantastische kans om eigenaar te worden van een elegant ingerichte kamer in het gerenommeerde Ibis Hotel in Sint-Gillis, Brussel. Deze uitstekende hotelkamer, genummerd 2.3 op de tweede verdieping, dateert uit het jaar 2014.

Het Ibis Hotel staat synoniem voor uitzonderlijke service en eigentijds design, waardoor het de voorkeurskeuze is voor zowel zakenreizigers als toeristen. Profiteer van een gegarandeerd rendement dankzij succesvol hotelbeheer en de constante vraag naar accommodatie in deze bruisende stad. Als trotse eigenaar van een hotelkamer hoef je je geen zorgen te maken over het dagelijkse beheer en onderhoud, want alles wordt zorgvuldig voor je geregeld.

De locatie is werkelijk uitzonderlijk, gelegen op een steenworp afstand van Place Stephanie en Place Châtelain. In de directe omgeving vind je een verscheidenheid aan restaurants, bars en andere uitgaansgelegenheden, allemaal op loopafstand. Openbaar vervoer zoals trams, metro en fietsen zijn ook gemakkelijk bereikbaar.

Verschillende kenmerken: Verwacht jaarlijks rendement: 3 tot 4%, Elektriciteit conform, Kadastraal inkomen: €305, Syndicuskosten per kwartaal: +€82, berekend totaal maandelijks inkomen ongeveer €500, Grondhuurprijs €1.195 (100% aftrekbaar).
Mis deze kans niet om te investeren in een exclusieve hotelkamer op een toplocatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Voordelen
*Winstgevende investering
*Onderhoudsvrij
*Zorge…

Neem contact op