Appartement te koop

440000€

3 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 11407039
Immoweb code : 11407039

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement op zeedijk met 3 slaapkamers

Welkom in dit schitterende appartement, ideaal gelegen op de zeedijk van het pittoreske St-Idesbald. Dit prachtig gelegen verblijf biedt een adembenemend uitzicht op zee en combineert comfort met ruimte.
De ruime en lichte leefruimte is voorzien van een moderne open keuken. Hier geniet u elke dag van een panoramisch uitzicht op de zee terwijl u kookt en ontspant.
Het appartement beschikt over drie comfortabele slaapkamers, perfect voor een gezin of voor gasten. De badkamer is uitgerust met lavabo en bad/douche en er is een apart toilet voor extra gemak.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een heerlijk terras waar u kunt genieten van de zon en rustige momenten.
Er is de mogelijkheid om een garage aan te kopen voor €40.000, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid voor uw voertuig.
Dit appartement biedt niet alleen een fantastische woonervaring, maar ook de perfecte locatie om te genieten van alles wat de kust te bieden heeft. Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een stukje paradijs aan de Belgische kust. Contacteer ons nu voor een bezoek.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op