Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11106231
Immoweb code : 11106231

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een authentiek appartement, gelegen in de nabijheid van de veelbelovende buurt van Tour & Taxis. Deze rustige straat herbergt een ruim 2-slaapkamerappartement met niet één, maar twee kelders, wat zorgt voor extra opslagmogelijkheden en flexibiliteit.
Dit charmante appartement straalt authenticiteit uit en biedt een warme sfeer vanaf het moment dat u binnenstapt. De goed doordachte indeling zorgt voor een vlotte circulatie en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De twee slaapkamers bieden comfortabele accommodatie, ideaal voor een gezin, koppel of als investering.
De ligging in de opkomende wijk rond Tour & Taxis is een bijkomend pluspunt. Hier ervaart u de perfecte combinatie van rust in de directe omgeving van een bruisend stadsdeel. Dichtbij vindt u alle nodige voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor dit appartement niet alleen een stijlvolle woonplek is, maar ook een praktische keuze voor het dagelijks leven.
Een bijzonder kenmerk van dit appartement is de aanwezigheid van twee kelders, wat een zeldzaam voordeel is. Deze extra ruimtes bieden mogelijkheden voor opslag, een hobbyruimte of zelfs een thuiskantoor. De veelzijdigheid van deze extra ruimten maakt dit appartement nog aantrekkelijker.
Bovendien is dit appartement volledig instap klaar, wat betekent dat u zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van uw nieuwe thuis. De smaakvolle afwerking en he

Neem contact op