Appartement te koop

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 10970724
Immoweb code : 10970724

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloers appartement (2slpk) met terras (25m²) en grote

Dit appartement, gelegen op een steenworp van het centrum van Sint-Katelijne-Waver en tevens dicht bij de oprit van de E19, kent heel wat troeven. Bij het betreden van het appartement valt meteen de ruime woonkamer met open keuken op. Doordat het een halfopen-appartement betreft, zijn er ramen langs 3 zijden, wat zorgt voor veel inval van daglicht. Via de nachthal bereikt u enerzijds de 2 slaapkamers, maar anderzijds ook de 2 (!) handige bergruimtes. 1 kan dienen als technische ruimte en de andere dan weer als was- en/of bergruimte. Daarnaast vinden we hier ook nog de badkamer met ligbad en dubbel badkamermeubel terug. Het toilet werd afzonderlijk voorzien. Via de kleinste slaapkamer kan u het terras/koer van 25 m² bereiken. Achter het perceel bevindt zich bosgrond, waardoor hier rust absoluut gegarandeerd is. Het appartement beschikt privatief over 9 zonnepanelen (+ terugdraaiende teller én groenestroomcertifiaten!). Optioneel bij aan te kopen zéér ruime garage bevindt zich achter het gebouw (eveneens te bereiken via het terras).
Mits enkele opfrissingswerken, maakt u van dit appartement absoluut een hedendaagse topper. Ruime woonkamer, daglicht, opbergruimte én een buitenterras. Dit allemaal in een beperkte VME, waardoor gemeenschappelijke kosten beperkt worden.

Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999!

Neem contact op