Appartement te koop

* 520000€

2 slaapkamers 110 vierkante meters

Immoweb code : 11275248
Immoweb code : 11275248
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
110 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Uplevel Living in Sint-Martens-Latem

6% BTW mogelijk (tot 31/12/24 - onder voorwaarden). Maak kennis met een unieke woonbeleving op hoogte. Een prachtig concept - door Bontinck architecture and engineering - dat tot de verbeelding spreekt. Verschillende niveau's en een dynamische architecturaal concept kenmerken de skyline van het project GOUWY, gelegen aan de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem.

Bovenop een commerciële plint komen 16 bijzondere (duplex)appartementen met 1, 2 of 3-slaapkamer(s). De woonoppervlaktes variëren van ca. 62 m² tot ca. 172 m².
Ruime terrastuinen tot ca 66 m², gericht naar buiten, voor maximale privacy. Sublieme dakterrassen met uitzicht over de groene omgeving.
De weelderige tuinen, die de appartementen omarmen, begeleiden u naar uw privé voordeur. Deze groene oase zorgt voor sfeer, privacy en rust..

Elk appartement wordt afgewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen en is super energiezuinig (max. E30). De verwarming geschiedt op basis van een individuele lucht/water warmtepomp, vloerverwarming (incl. passieve koeling) en zonnepanelen. Verder is elk appartement uitgerust met een ventilatiesysteem D en akoestisch performant schrijnwerk en beglazing. U geniet daarenboven van de vrijstelling onroerende voorheffing (maximaal 50%).

Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten ondergrondse parkeergarage waar u een autostaanplaats en/of berging kan aankopen. Er is een afgesloten, gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers waar u uw fiets kan opbergen.

Werken reeds

Dit pand maakt deel uit van het project Gouwy, Latem

Neem contact op