Appartement te koop

2 slaapkamers 86 vierkante meters

Immoweb code : 10688146
Immoweb code : 10688146

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Modern gelijkvloers appartement met zonnige tuin in centrum…

Dit prachtig en kwalitatief afgewerkt appartement is gelegen op de benedenverdieping van een appartementsgebouw gelegen te residentie Filteint, een groene site op wandelafstand van het centrum van Sint-Niklaas. Rond het complex is een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden en een speelzone.

De indeling van dit 2-slaapkamerappartement is als volgt : U betreedt het appartement via een ruime inkomhal die toegang biedt via een glazen deur tot een lichtrijke leefruimte met zicht op het zonnig terras met tuin. Het zuidgericht terras betreedt u via een zeer groot schuifraam, het terras bestaat uit zowel een inpandig als een uitpandig gedeelte.

Er is een kwalitatief afgewerkte open keuken met keukeneiland aanwezig die voorzien is van alle nodige keukenapparatuur van het merk Siemens. Aansluitend bevindt zich de zeer ruime praktische berging.

Verder bestaat het appartement uit een badkamer met enkele lavabo en een grote inloopdouche, een apart toilet en 2 slaapkamers. Het appartement is afgewerkt met een keramische parkettegel, de slaapkamers zijn afgewerkt met een volhouten parket.

Tot slot is er in de ondergrondse verdieping een privatieve kelder en een autostaanplaats aanwezig. De prijs van de autostaanplaats bedraagt € 20.000.

De woonst is zeer energiezuinig en de elektrische installatie is volledig conform.

E-peil: E48/ G-score: A/ P-score: A/ Mobiscore: 9,2/10

We will guide you home!

Neem contact op