Appartement te koop

389000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11093305
Immoweb code : 11093305

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Recent luxe appartement met twee overdekte parkeerplaatsen

Ontdek de perfecte combinatie van modern comfort en ruimtelijk genot in dit lichtrijke appartement op de eerste verdieping. Met een luxe afwerking die tot in het kleinste detail is doordacht, straalt dit appartement een tijdloze elegantie uit.

Het appartement verwelkomt je met overvloedig daglicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt, waardoor elke ruimte een warme sfeer krijgt. De ingebouwde kasten zorgen voor een gestroomlijnde en opgeruimde leefomgeving, terwijl de moderne architectuur een eigentijdse charme toevoegt.

Geniet van het gemak van goede bereikbaarheid, met tal van winkels in de directe omgeving en ervaar het comfort van twee overdekte parkeerplaatsen. Daarnaast beschikt het appartement over twee private bergruimtes in de kelder, waardoor je voldoende opslagruimte hebt voor al je persoonlijke bezittingen.

Dit pareltje bevindt zich in residentie Magnolia, omgeven door een weelderige gemeenschappelijke tuin waarin je kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving. Bovendien dragen de aanwezige zonnepanelen en het energielabel A zowel bij aan duurzaamheid, als aan lagere energiekosten.

Dit appartement biedt niet alleen een luxueuze levensstijl, maar ook een thuis waar comfort, moderniteit en praktisch gemak samenkomen. Ontdek de verfijnde leefruimte en maak van residentie Magnolia jouw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en ervaar de unieke charme van dit appartement.

Neem contact op