Appartement te koop

185000€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11137584
Immoweb code : 11137584

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 12

Omschrijving

Gerenoveerd twee slpk appartement Sint-Niklaas

Instapklaar appartement met twee slaapkamers op toplocatie met een adembenemend uitzicht over de luchtballonvaarten.

Omschrijving:
We betreden het appartement via de inkomhal die de centrale ader van het appartement is. Het geeft uit op de grote, lichtrijke leefruimte voorzien van een parketvloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het volledig vernieuwd balkon. Naast de leefruimte bevindt zich de keuken met vernieuwde koelkastcombinatie. Aansluitingen voor droogkast en wasmachine zijn hier aanwezig, maar de meeste inwoners maken gebruik van de wasserette op de gelijkvloers. Verder door de gang vindt u de twee slaapkamers, de toilet en de badkamer. De badkamer met douche in bad is recent volledig vernieuwd.

Verwarming/koeling gebeurd door de twee krachtige airco-binnenunits. Dit levert een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten.

Ligging:
Dit appartement is gunstig gelegen aan de stadsrand van Sint-Niklaas, met zijn vlotte verbinding naar het centrum, de E17 en uiteraard het befaamde Waasland shoppingcenter. Scholen, winkels (Albert Hein, Delhaize, Euroshop,...) en het openbaar vervoer zijn eenvoudig bereikbaar.

Er werd de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in dit appartementencomplex via de vereniging van mede-eigenaars waardoor er geen grote kosten meer op de agenda staan. Momenteel wordt de installatie van zonnepanelen overwogen.

Bent u op zoek naar een instapklaar, recent gerenoveerd 2slaapkamer appartement in Sint-Niklaas, neem dan zeker contact op.

Neem contact op