Appartement te koop

470000€

2 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11176104
Immoweb code : 11176104

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Sint-Niklaas - Luxe penthouse appartement met dubbele garage

SINT-NIKLAAS: Bent u op zoek naar een energiezuinig en ruim appartement in Sint-Niklaas? Ontdek dan mee met ons dit luxueuze dakappartement in een kleinschalige residentie...!

We zetten alvast enkele troeven op een rij:
- 2 leuke terrassen: ochtend- en avondzon!
- Luxe: lift direct in de private inkomhal
- dubbele garagebox én parkeerplaats
- prachtige leefkeuken met unieke plafondhoogte
- privacy: kleinschalig gebouw met slechts 3 andere units
- vlakbij invalswegen, toekomstige kliniek, Waasland Shoppingcenter

Zo ziet de indeling eruit:
U betreedt het appartement met de trap of rechtstreeks met de lift tot in uw private inkomhal die toegang geeft tot de zonnige zitruimte en de aanpalende volledig uitgeruste, leefkeuken met indrukwekkende plafondhoogte. Er zijn twee leuke terrassen, aan de zitruimte (zuid-oost gericht) en aan de keuken (zuid-west gericht). Naast de leefruimte bevinden zich een ruime berging en een gastentoilet. Via de nachthall hebt u toegang tot twee ruime slaapkamers, elk met een aanpalende badkamer. De masterbadkamer is voorzien van een inloopdouche en ligbad, de tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche. In de nachthall is er verder nog een tweede toilet en ook een trapje naar de bovenverdieping., hier bevindt zich een leuke bureauruimte met aanpalende zolderberging.

Bij dit appartement behoort zowel een dubbele garagebox als een extra parkeerplaats die samen mee aangekocht dienen te worden voor 5

Neem contact op