Appartement te koop

258000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11280270
Immoweb code : 11280270

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Trendy & volledig gerenoveerd 2 slpk appartement

Totaal gerenoveerd gelijkvloers appartement nabij Waasland Shopping

Dit 2 slaapkamer appartement werd volledig gerenoveerd met grote aandacht voor energiezuinigheid en zeer lage gemene kosten ( geschat op ca 30 euro / maand ).

Via de vernieuwde inkomhal bereikt men dit appartement op het gelijkvloers, voorzien van een veiligheidsdeur. De ruime living op parket vormt een geheel met de volledig ingerichte open keuken, voorzien van alle toestellen, nl. een koelkast, afzonderlijke diepvries, oven, vaatwas, inductiekookplaat met ingebouwde dampkap en vele keukenkasten in notelaar.
Via de gang bereikt men de 2 slaapkamers op parket waarbij de masterbedroom XL is zodat er voldoende ruimte is voor een ruime dressing. Volledig nieuwe badkamer afgewerkt in Mortex en voorzien van een ruime inloopdouche. Aparte bergruimte waar de aansluiting is voorzien voor de wasmachine. Tenslotte een zeer ruime autobox die tevens kan gebruikt worden als opbergruimte, aan te kopen à 31.500 euro.

Belangrijke investeringen werden uitgevoerd, nl. isolatie van de buitenmuren, isolatie van de bevloering in de kruipkelder, dakisolatie normen 2050, thermisch onderbroken ramen, CV condensatieketel op gas, electriciteit conform,...
Uitstekende ligging nabij Waasland Shopping, Albert Heijn en op wandelafstand van Sint-Niklaas centrum. Nabij de op-en afrit van de autostrade Antwerpen-Gent.
Voor meer info: www.quares.be

Neem contact op