Appartement te koop

* 310000€

2 slaapkamers 109 vierkante meters

Immoweb code : 11292102
Immoweb code : 11292102
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
109 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim duplex-appartement met terras in Sint-Niklaas (6% BTW m

Ontdek É-clair! De naam van dit project verwijst naar de smakelijke bakkersgeschiedenis van de locatie waar deze standingvolle nieuwbouwresidentie verrijst. Waar generaties bakkers van de familie 'Stout' hun vers brood en zoet gebak verkochten aan de buurt verrijzen nu vier ruime en zonnige appartementen. Deze appartementen zijn de éclairs, de "sjoekes" onder de nieuwbouwappartementen beschikbaar op de markt. Uitermate geschikt voor eigen bewoning én als investering voor verhuur.
É-clair verwijst ook naar lichtinval, naar wonen in een moderne en zonnige omgeving waar je geniet van alle modern comfort.

Dit hippe duplex-appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping van deze nieuw-te-bouwen residentie. Het appartement is maar liefst 109 m² groot en beschikt over een bijzonder ruime leefruimte met open keuken en aanpalend een grote berging. Er is een apart gastentoilet. Aanpalend aan de leefruimte is er een zonnig en overdekt terras. Op de bovenverdieping vinden we twee slaapkamers, waarvan één met ruime dressing. Er is een badkamer met douche en toilet.

Dit appartement is met zorg ontworpen zodat de beschikbare ruimtes niet alleen optimaal zijn ingedeeld, maar bovendien ook genieten van een ideale zuid-oriëntatie. Het comfort is meer dan in orde, zo is het appartement voorzien van een warmtepomp met mogelijkheid tot vloerkoeling, een ventilatiesysteem type D en wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen in afwerking. U krijgt de kans om h

Dit pand maakt deel uit van het project É-clair

Neem contact op