Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11323421
Immoweb code : 11323421

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Schitterend appartement met 2 slaapkamers

Schitterend appartement te koop in Sint-Niklaas!
Droomt u van comfortabel wonen in het hart van Sint-Niklaas, omgeven door serene landschappen en toch dicht bij alle voorzieningen? Dan is dit prachtige appartement met 2 slaapkamers en een scala aan luxe kenmerken precies wat u zoekt!
Kenmerken:
-Twee Slaapkamers: Ruim en smaakvol ingericht, ideaal voor rust en ontspanning na een lange dag.
-Mooie Badkamer met Ligbad: Geniet van een luxueus bad in uw eigen oase van rust.
-Keuken met Topmerk Toestellen: Een droom voor elke keukenliefhebber, compleet met hoogwaardige apparatuur voor moeiteloos koken.
-Mooi Landelijk Zicht: Word wakker met een verfrissend uitzicht op het prachtige landschap, recht vanuit uw slaapkamerraam.
-Zonnig Terras aan de Voorzijde: Perfect voor ochtendkoffie of 's avonds ontspanning, met een panoramisch uitzicht op de omgeving.
-Ondergrondse Parkeerplaats met 2 Kelderbergingen: Gemak en extra opslagruimte binnen handbereik. Verplicht mee aan te kopen aan €30.000,-.
-Ruime Living: Een gastvrije ruimte om familie en vrienden te ontvangen, met veel natuurlijk licht en een gezellige sfeer.
-Gelegen aan de Rand van het Centrum van Sint-Niklaas: Ervaar het beste van twee werelden - de rust en de levendigheid van de stad, allemaal binnen handbereik.
Neem vandaag nog contact met ons op 03 500 05 40 of via [email protected] voor meer informatie en een bezichtiging. Uw droomwoning wacht op u!

Neem contact op