Appartement te koop

289000€

2 slaapkamers 83 vierkante meters

Immoweb code : 11325982
Immoweb code : 11325982

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement in het centrum van Sint-Niklaas

Instapklaar appartement in bijzonder woonproject 'De Vakschool'.
Locatie:
Dit appartement is gehuisvest in de voormalige vakschool te Sint-Niklaas. Genesteld tussen het sfeervolle Onze-Lieve-Vrouwplein en de bruisende Collegestraat, biedt deze unieke locatie een fijne woonervaring, en dit op slechts een steenworp van de Grote Markt.
Beschrijving:
Bij het betreden van dit appartement wordt u begroet door hoge plafonds en grote raampartijen die uitzicht bieden op de prachtige binnenkoer. Het appartement heeft een privatieve inkom met gastentoilet. De prachtige leefruimte met open keuken biedt een uitnodigende plek om te ontspannen. Dit kan ook in de binnenpatio, een oase van rust waar je zowel winter als zomer kan genieten van de unieke locatie. Met twee slaapkamers, een badkamer bestaande uit een inloopdouche met dubbele wastafel en een zolder met bergruimte biedt dit appartement alle comfort die u nodig heeft.
Bijzonderheden:
- unieke, centrale ligging
- conforme elektriciteit
- kwalitatief afgewerkt
- beschermd erfgoed
- bewoonbare oppervlakte. 83m² cfr. afmetingen plan
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in het centrum van Sint-Niklaas? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van

Neem contact op