Appartement te koop

349000€

1 slaapkamer 179 vierkante meters

Immoweb code : 11345804
Immoweb code : 11345804

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek appartement in Sint-Niklaas centrum

Droomt u van een unieke woning met charme en karakter? Dit prachtige gelijkvloers duplex appartement in het hart van Sint-Niklaas biedt u de kans om te wonen in een historisch pand, doordrenkt met Franse stijl en authentieke elementen. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 179m² is dit een buitengewone kans om te genieten van de perfecte mix van geschiedenis en moderne luxe.
Via de prachtige entree van Hof 17, kan u het appartement bereiken. Als eerste komen we in de statige leefruimte, met zicht op de binnenkoer. Verder is er nog een tweede leefgedeelte die de toegang geeft tot de slaapkamer en de beneden verdieping. Op het souterrain vinden we de ruime keuken terug, voorzien van alle comfort. Alsook een bureauruimte, bergruimte en de badkamer.
In 2013 onderging dit appartement een grondige renovatie om aan de hedendaagse normen van comfort en luxe te voldoen. Het pand heeft hierdoor een duurzaam karakter met EPC-label B.
Gelegen in de Stationsstraat, het hart van Sint-Niklaas, geniet u van alle voordelen van een bruisende stad met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer liggen allemaal op loopafstand, waardoor dit appartement ideaal is voor wie op zoek is naar een centrale locatie zonder in te boeten aan privacy en rust.
Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en de schoonheid van dit historische pand zelf te ervaren. voor meer info www.quares.be

Neem contact op