Appartement te koop

285000€ Oude prijs € 295.000

3 slaapkamers 113 vierkante meters

Immoweb code : 11368714
Immoweb code : 11368714

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
113 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig 3 slaapkamer-appartement nabij hartje Sint-Niklaas

De afwerkingsgraad, een kleinschalige residentie met 4 appartementen met uitstekend beheer en de 113m² bewoonbare oppervlakte zijn slechts enkele troeven die dit pareltje te bieden heeft.
LIGGING: rustige locatie vlakbij centrum Sint-Niklaas . Op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels en scholen en vlotte bereikbaarheid via uitvalswegen.
INDELING : ruime hal met vestiaire hoek, prachtige doorzon-leefruimte (35m²) badend in licht en voorzien van een mooie tegel en toegang tot 2 zijdelingse terrassen, het ene is een waar zonneterras en op het andere kan je genieten van de koelte, ideaal voor een maaltijd met rustgevend uitzicht. Recent geïnstalleerde keuken(2023, dampkap met warmte recuperatie, vaatwasser, koelkast, diepvries, oven en microgolf)met hoogwaardige materialen; een plezier voor de creatieve kok! Ruime berging, nachthal, 3 slaapkamers, vernieuwde badkamer (douche, wasmeubel en toilet). Tot slot een praktische technische berging met aansluiting voor wasmachine/droogkast.
Garagebox met elektrische poort optioneel aan te kopen.
EXTRA : afgewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen, verlichting 'Hue systeem', waterverzachter installatie, Slimme thermostaat, EPC 116 kWh/m² (B-label), elektriciteit conform, ramen dubbel glas/PVC (2012)

Neem contact op