Appartement te koop

290000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11372974
Immoweb code : 11372974

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 2

Omschrijving

Schitterend appartement met 2 slaapkamers

Schitterend appartement te koop in Sint-Niklaas!
Droomt u van comfortabel wonen in het hart van Sint-Niklaas, omgeven door serene landschappen en toch dicht bij alle voorzieningen? Dan is dit prachtige appartement met 2 slaapkamers en een scala aan luxe kenmerken precies wat u zoekt!
Kenmerken:
-Twee slaapkamers: Ruim en smaakvol ingericht, ideaal voor rust en ontspanning na een lange dag.
-Mooie badkamer met ligbad: Geniet van een luxueus bad in uw eigen oase van rust.
-Keuken met topmerk toestellen: Een droom voor elke keukenliefhebber, compleet met hoogwaardige apparatuur voor moeiteloos koken.
-Mooi landelijk zicht: Word wakker met een verfrissend uitzicht op het prachtige landschap, recht vanuit uw slaapkamerraam.
-Zonnig terras aan de voorzijde: Perfect voor ochtendkoffie of 's avonds ontspanning, met een panoramisch uitzicht op de omgeving.
-Ondergrondse parkeerplaats met 2 kelderbergingen: Gemak en extra opslagruimte binnen handbereik. Verplicht mee aan te kopen aan €30.000,-.
-Ruime living: Een gastvrije ruimte om familie en vrienden te ontvangen, met veel natuurlijk licht en een gezellige sfeer.
-Gelegen aan de rand van het centrum van Sint-Niklaas: Ervaar het beste van twee werelden - de rust en de levendigheid van de stad, allemaal binnen handbereik.
Sinds 15 maart 2024 is er een nieuwe condensatieketel geplaatst, wat het verbruik positief beïnvloed.
Neem vandaag nog contact met ons op 03 500 05 40 of via inf

Neem contact op