Appartement te koop

225000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11336994
Immoweb code : 11336994

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met centrale ligging in Sint-Truiden

Gelegen in het centrum van Sint-Truiden, geniet dit appartement van een uitstekende ligging met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en recreatieve voorzieningen bevinden zich op een steenworp afstand, waardoor je elke dag van het stadsleven kunt genieten.

Indeling:
Ruime inkomhal die toegang biedt tot alle woongedeelten. Er is een apart toilet voor extra gemak en privacy. Een aparte berging. De badkamer is voorzien van een recente douchecabine, dubbele lavabo en een tweede toilet. Er zijn twee gezellige slaapkamers met directe toegang tot het terras achteraan, perfect om 's ochtends de frisse lucht op te snuiven. Verder vinden we de ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en twee terrassen waar je kunt ontspannen en van het uitzicht kunt genieten. Tot slot vinden we langs de leefruimte de geïnstalleerde keuken.

Extra's troeven:
Op verdieping -1 bevindt zich een handige kelderberging, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen.
Een ruime garagebox (inbegrepen in de verkoopprijs) waardoor parkeren geen gedoe meer is.

Dit appartement is momenteel verhuurd voor 9 jaar als hoofdverblijfplaats (Woninghuurdecreet).

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging en ontdek zelf de mogelijkheden die dit appartement te bieden heeft. Email: [email protected] – Mobiel: 0495/56 97 41 – Kantoor: 011/70 29 70

Neem contact op