Appartement te koop

220000€

2 slaapkamers 95 vierkante meters

Immoweb code : 11348966
Immoweb code : 11348966

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
95 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers nabij het centrum

Op zoek naar jouw ideale thuis of een rendabele investering in het bruisende Sint-Truiden? Dan is dit gezellige appartement met 2 slaapkamers, op wandelafstand van het stadscentrum, precies wat je zoekt!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar via lift of trap.
Met een comfortabele bruikbare vloeroppervlakte (volgens opgave EPC) van 95m² biedt dit appartement alle ruimte die je nodig hebt. Je stapt binnen via de inkomhal met handige vestiaire en apart toilet. De ruime en zonnige eet- en woonkamer vormt het hart van de woning en biedt een leuk uitzicht over het Europaplein met voldoende parkeergelegenheid.
De aparte keuken is praktisch ingericht en volledig geïnstalleerd. Via de nachthal is er toegang tot de badkamer met douche en lavabomeubel, alsook bevindt zich de aansluiting tot de wasmachine hier. Verder zijn er twee slaapkamers, elk met een eigen balkonterras om te genieten van het buitenleven.
In de kelderverdieping vindt met nog een handige kelderberging, alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Kortom biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel en praktisch wonen op een steenworp afstand van het levendige centrum van Sint-Truiden.
Winkels, restaurants, openbaar vervoer en scholen liggen allemaal binnen handbereik, waardoor dit appartement de ideale uitvalsbasis is voor jouw dagelijkse leven.

Neem contact op