Appartement te koop

179000€

2 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11406753
Immoweb code : 11406753

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Ontdek dit rendabele investeringspareltje in Sint-Truiden.

Ontdek dit rendabele investeringspareltje in Sint-Truiden.

Op zoek naar een slimme investering met gegarandeerd rendement? Dit appartement, gelegen aan de bruisende Luikersteenweg 549 bus 201 in Sint-Truiden, is precies wat u zoekt!

Dit goed onderhouden appartement biedt een uitstekende kans voor investeerders. Met een strategische ligging langs een drukke verkeersader en een bestaande huurovereenkomst, is dit een gouden kans om te profiteren van een stabiele opbrengst.

Het appartement verwelkomt u met een ruime inkomhal die leidt naar de gezellige woon- en eetkamer, waar licht en ruimte elkaar ontmoeten.
De aangrenzende keuken is praktisch ingericht om heerlijke maaltijden te bereiden.
Met twee comfortabele slaapkamers en een nette badkamer met bad, lavabo en aansluiting voor een wasmachine, biedt dit appartement alle comfort dat nodig is voor de bewoners.
Een van de slaapkamers beschikt zelfs over een extra ruimte die perfect kan dienen als dressing, waardoor er nog meer comfort en functionaliteit wordt toegevoegd aan dit appartement.

Dankzij de huidige huurder is dit appartement een zekere bron van inkomsten. Of u nu een ervaren investeerder bent of net begint met vastgoedinvesteringen, deze kans mag u niet laten liggen!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is uw kans om te investeren in de toekomst!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op