Appartement te koop

* 358000€

2 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11113857
Immoweb code : 11113857
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Stijlvol nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras

Deze luxe appartementen maken deel uit van het nieuwbouwproject in de Kluizendijkstraat, een stijlvol en hedendaags modern project. Het project bestaat uit 5 kwalitatieve appartementen, waarbij lichtinval en een praktische indeling centraal staan. Bovendien kom je hier helemaal tot rust in de groene omgeving rondom het project. Elk appartement is voorzien van eigen privatief terras of tuin, hier kan je profiteren van de weldaad van de zon.

Dit project is helemaal mee met zijn tijd en door het gebruik van kwalitatieve materialen, warmtepomp, ventilatiesysteem en zonnepanelen, behalen de appartementen E-Peil van max. E20. Dit wil zeggen dat je 50% korting krijgt op de onroerende voorheffing. Van een pluspunt gesproken.

Indeling appartem0.2: 
Je betreedt het appartement waar je toegang hebt tot het gastentoilet, de badkamer met ligbad (8m²) en verder de 2 ruime slaapkamers (15-8m²). Aan de overkant van het appartement bevindt zich de zeer ruime woonkamer (76m²) waar de keuken geïntegreerd is in het geheel, naast de keuken is een extra ruimte voorzien die als berging of wasplaats (7m²) kan dienen. Aansluitend aan de woonkamer heb je een zonnige tuin (48m²), waar je zalig kan vertoeven. 

Wil je meer weten over deze stijlvolle & hedendaagse appartementen? Contacteer onze nieuwbouwspecialist & hij helpt je graag verder!

Dit pand maakt deel uit van het project Kluizendijkstraat

Neem contact op