Appartement te koop

229000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11174938
Immoweb code : 11174938

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Goed gelegen appartement met twee slaapkamers in Stabroek !

Dit ruime energiezuinige appartement is erg centraal gelegen in een rustige woonwijk in Stabroek. Winkels, scholen, invalswegen en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de nabije omgeving.
Dit appartement bevindt zich op het eerste verdieping in een kleinschalig, degelijk en goed onderhouden gebouw zonder lift.
Centraal bevindt zich de inkomhal die het dag-van het nachtgedeelte scheidt en kent een ideale indeling met vooraan de leefruimte met open keuken en het toffe overdekte terras.
Verder een praktische berging die we terugvinden naast de keuken. Via de hal hebben hebben we toegang tot de badkamer, voorzien van bad/douche combinatie, het gastentoilet en de twee slaapkamers. Verder nog een praktische tweede bergplaats.
Achteraan het gebouw bevindt zich de garagebox, mee inbegrepen in de prijs.
Structureel zijn zowel het gebouw als dit appartement in topconditie met een conforme elektrische installatie en geen grote uit te voeren werken.
Zowel geschikt als ideale investering voor verhuur of voor eigen bewoning in een ideale omgeving ! Momenteel is dit pand verhuurd.

Contacteer NEON VASTGOED voor meer info of een bezoek ter plaatse.


- Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Neem contact op