Appartement te koop

Richtprijs * 371000€

3 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 10755518
Immoweb code : 10755518
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtig nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers en ruim ...

Residentie Scaldia is een stijlvol nieuwbouwproject van 47 appartementen, wondermooi gelegen op stapafstand van de Schelde. In deze residentie op de Zaat kan u genieten van de rust én van de gezelligheid van het wonen aan de Schelde. Tal van leuke eetgelegenheden zijn klaar om u te ontvangen. Voor een avondwandeling langs het water stapt u simpelweg de deur uit. Kortom een absolute topligging!

Dit type nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers is gelegen op het gelijkvloers, 1e, 2e of 3e verdiep van Residentie Scaldia en heeft een oppervlakte van 108m². Het appartement heeft een leefruimte met veel lichtinval en een mooie open keuken. Er is een afzonderlijk gastentoilet met handlavabo en een berging. De badkamer heeft een inloopdouche en er zijn 3 slaapkamers (of 2 slaapkamers en een bureelruimte) aanwezig. 

Het appartement is energiezuinig en voorzien van alle comfort : vloerverwarming, warmtepomp, veiligheidsdeur... en beschikt over een ruim terras. Een eigen kelderberging is inbegrepen en u kan gratis gebruik maken van een fietsenruimte. E17, N16 en de dorpskern van Temse bevinden zich op een boogscheut. Verkoopprijzen vanaf 371.000€.

Graag een volledig overzicht van de plannen en prijzen? Maak dan meteen een afspraak via 0497 17 93 00 of [email protected]

Renovatieplicht: nee

Dit pand maakt deel uit van het project

Neem contact op