Appartement te koop

2 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 9995128
Immoweb code : 9995128

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3
Virtueel bezoek

Omschrijving

Prachtige en luxueuze penthouse op een unieke ligging

Prachtige, instapklare en luxueuze penthouse met 2 slaapkamers op een unieke ligging met zicht op het water in Temse!

Uitstekend gelegen aan de Zaat in Temse, nabij winkels en openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat in zijn mars. De moderne en luxueuze inrichting, de 2 ondergrondse autostaanplaatsen en de 2 zonnige, ruime terrassen met zicht op water en groen (Park Den Esch) zijn slechts enkele van de sterke punten! Tevens zijn er 3 airco's voorzien alsook binnen- en buitenscreens!

Indeling:
- Kelder: 2 privatieve autostaanplaatsen mee aan te kopen aan €50.000. Deze zijn reeds voorzien van bekabeling voor het opladen van een elektrische wagen/ fiets.
- GLV: een gemeenschappelijke inkomhal met trappenhal en lift. Hier bevinden zich nog 2 privatieve bergingen en een gezamenlijke fietsenstalling.
- 3eV: de inkomhal (5m²) met veiligheidsdeur en apart toilet brengt je naar de riante, lichtrijke leefruimte (39m²) met aansluitend de moderne, open keuken (13m²) voorzien van alle luxe en een ruime eetkamer (19m²). Verder heb je de wasplaats (9m²) voorzien van aansluiting voor wasmachine/ droogkast, een waterontkalker voor drinkbaarwater en de berging (2m²). Vervolgens vind je de nachthal (7m²) en de 2 mooie ruime slaapkamers (18-12m²) voorzien van ingemaakte kasten. Bovendien bevindt er zich een grote, moderne badkamer (13m²) die beschikt over een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel in meubel en een toilet. Tot slo

Neem contact op