Appartement te koop

228000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11037752
Immoweb code : 11037752

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim (100 m²) gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en

Het appartement is centraal gelegen in het bruisende centrum van Tessenderlo. Winkels, horeca en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Supermarkt Aldi ligt naast de appartementsblok. Op fietsafstand vinden we scholen en sportcentra. De op- en afritten van de autosnelweg (E313) zijn op slechts 10 minuutjes rijden.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een gezellige blok. Vanuit de inkomhal betreden we de ruime en lichtrijke leefruimte (37,50 m²). Aansluitend aan de leefruimte vinden we de keuken (7,25 m²). De keuken is compleet uitgerust met een dubbele spoelbak, kookvuur, dampkap, frigo en microgolf.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers (10,50 m² en 11,95 m²) eneen derde kamer (6,95 m²). Deze derde kamer kan dienen als bureau. Verder treffen we achteraan nog een badkamer (5 m²) en apart toilet. De badkamer is voorzien van douche en lavabo.

Tot slot bevinden zich hier nog twee bergingen (4,10 m² en 2,70 m²). De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de verwarming is op stookolie.

Dit appartement beschikt over een garagebox en een extra berging in de kelder.

Het bevindt zich op een comfortabele en praktische locatie.

Spreekt dit leuke, gelijkvloerse appartement jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend ove

Neem contact op