Appartement te koop

179000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11346886
Immoweb code : 11346886

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Lichte en ruime duplex met 2 slaapkamers en garage in hartje

*** OPENHUIS *** MAANDAG 6 MEI TUSSEN 18-19u ***

Lichte en ruime duplex met 2 slaapkamers en garage in hartje Tessenderlo.

Ontdek de charme van dit goed onderhouden duplex appartement, gelegen in de nabijheid van het bruisende centrum van Tessenderlo én met een vlotte verbinding naar autostrade E313. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 90 m², verspreid over de twee bovenste verdiepingen van het gebouw, biedt dit appartement een perfecte balans tussen comfortabel wonen en het gemak van stedelijke voorzieningen. Winkels, gezellige cafés en restaurants, zijn allemaal bereikbaar op loopafstand.

De leefruimte creëert een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor ontspannen avonden of voor het ontvangen van gasten. De aangrenzende keuken is praktisch ingedeeld en voorzien van alle nodige apparatuur, terwijl de aparte wasplaats zorgt voor extra gebruiksgemak. De badkamer combineert functionaliteit met praktisch comfort, uitgerust met een uitnodigend ligbad.

Op de bovenste verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor persoonlijke inrichting en met dakramen die zorgen voor een aangename lichtinval. 

De toegevoegde waarde van een eigen garagebox kan niet onderschat worden, met voldoende ruimte voor uw voertuig of extra opslag.

Troeven:
- Gunstig EPC-label B met een score van 151 kWh/m²/jaar
- Elektriciteit conform tot 2049 
???????- Ruime ondergrondse garage met voldoende opbergruimte

Ap

Neem contact op