Appartement te koop

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 7331980

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Klein beschrijf | Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Knap gerenoveerd, een prachtige lichtinval en een centrale ligging. Dat zijn de drie grootste troeven van dit prachtige appartement te Tessenderlo. Je vindt het appartement vlak aan het centrum! Dichtbij de winkels, de scholen, het openbaar vervoer en nog meer. Toch ligt het appartement in een rustig straatje. Je geniet hier dus van een perfecte combinatie van rust en vlotte bereikbaarheid.

Je vindt het appartement op de eerste verdieping. Je voelt hier direct de warme sfeer van een gezellige thuis. Via de gang loop je links in de leefruimte. De leefruimte heeft een groot raam over de gehele voorgevel van de ruimte. Dit zorgt voor een prachtige lichtinval. De vloer is voorzien van een warm parket. De open keuken is zeer modern en zorgt voor een aangenaam geheel. De één kookt terwijl de ander tv kijkt, of andersom of alles samen tegelijk. Het gaat allemaal.

Aan de andere kant van de gang vind je een gastentoilet en een aparte badkamer met splinternieuwe inloopdouche en lavabomeubel. Aan de achterkant van het appartement vind je de twee slaapkamers. De grootste van de twee heeft zelfs een eigen balkonnetje met een ingebouwde buitenkast.

Bij dit appartement hoort een garage. Deze garage zie je aan de voorgevel van het appartement rechts van de voordeur. Bovendien heeft dit appartementencomplex de ruimte om fietsen te plaatsen en materiaal op te bergen.

BELANGRIJK

Je hebt het vast al gehoord. De r

Neem contact op