Appartement te koop

* 344736€

2 slaapkamers 104 vierkante meters

Immoweb code : 10816581
Immoweb code : 10816581
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
104 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

2-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET RUIM TERRAS GELEGEN OP EERSTE V

Residentie 'De Bomentuin' is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 7 appartementen en een handelsruimte. Dit unieke woonproject is gelegen langs de Leuvensesteenweg te Tielt-Winge, vlakbij allerlei faciliteiten en op een steenworp van enkele belangrijke invalswegen en steden zoals de stad Leuven.

De appartementen beschikken over 2 of 3slaapkamers. De woonoppervlaktes variëren tussen de 93m² en 129m². Bovendien wordt er in dit project bijzonder veel aandacht besteed aan de interne afwerkingsgraad en woonkwaliteit. Dankzij de duurzame architectuur, gecreëerd volgens de bouwnormen van 2023, streeft men bovendien naar een E-peil van max 30. Mits een kleine bijkomende financiële inspanning kan er een E-peil van E20 behaald worden waardoor er een vrijstelling van 5 jaar van het kadastraal inkomen bekomen kan worden.
De eigentijdse en moderne architectuur geeft deze residentie de luxueuze uitstraling die ze verdient en geven deze residentie een tijdloos en "high-end" gevoel.

Indeling appartement A1.02:
Inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met open keuken en aansluitend ruim zuid-west georiënteerd terras, berging, 2 slaapkamers en badkamer.
Mogelijkheid tot aankoop staanplaats op het gelijkvloers en/of een kelderberging.

NU TIJDELIJK TE KOOP AAN 6% IPV 21% indien u aan de voorwaarde voldoet.

Dit pand maakt deel uit van het project De Bomentuin

Neem contact op