Appartement te koop

235000€

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 10586849
Immoweb code : 10586849

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt

Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer!

Ligging:
Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets.
Indeling: we betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser.

De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer met een en-suite badkamer die voorzien is van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator.

Extra:
Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras!

PLUSPUNTEN:
- Centrum Tielt;
- Instapklaar en heel goed onderhouden;
- Gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met ruim terras.

Neem contact op