Appartement te koop

235000€

1 slaapkamer 50 vierkante meters

Immoweb code : 10586935
Immoweb code : 10586935

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
50 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt

Kom dit pand vrijblijvend bezichtigen tijdens onze ERA Open Huizen Dag van zaterdag 16 maart tussen 9u30 en 10u30!

Comfortabele, instapklare assistentiewoning in centrum Tielt!

Residentie Curaremos is een groep van assistentiewoning in het centrum van Tielt. In deze residentie kan men volledig zelfstandig wonen met de aanwezigheid van een woonassistent en een conciërge. Residentie Curaremos biedt een uitgebreid zorg- en dienstenpakket, waaronder de nodige zorg- en dienstverlening, crisiszorg, sociale netwerkvorming en veel meer!

Ligging:
Gelegen in het centrum van Tielt, nabij de markt alsook het openbaar vervoer (station). Alle voorzieningen zijn gemakkelijk bereikbaar te voetof met de fiets.
Indeling: we betreden de assistentiewoning via de inkom. Rechtdoor vinden we al onmiddellijk de ruime woonkamer. Deze kan ingericht worden met een eetplaats, een zithoek en is voorzien van veel natuurlijk lichtinval. Aansluitend vinden we de ingerichte, open keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak, oven, enkele spoelbak en vaatwasser. 

De assistentiewoning beschikt over 1 slaapkamer. Bij de ruimste slaapkamer vinden we de en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche, enkele wastafel + spiegelkast, toilet en handdoekradiator.

Extra:
Op de hoogste verdieping is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met kitchenette en ruim terras!

PLUSPUNTEN:
- Centrum Ti

Neem contact op