Appartement te koop

410000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11219610
Immoweb code : 11219610

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

Nieuwbouw 2 slpk-penthouse met ruim terras

Residentie Jeeker is gelegen langs de Luikersteenweg en de Wijkstraat in Tongeren, vlak aan het ronde punt richting Luik.

Qua ligging kan de locatie tellen: Op enkele honderden meters rond het gebouw vind je verschillende grote handelszaken waaronder supermarkten, doe-het-zelf zaken… Ook de Velinx en het stadscentrum liggen op wandelafstand.

Residentie Jeeker betreft een kwalitatief hoogstaand, bijna energie-neutraal nieuwbouwproject en is geschikt voor zowel investeerders als eigenaars-bewoners. Het gebouw omvat 14 mooie appartementen en 3 ruime dakappartementen verdeeld over 3 bouwlagen, er is een gelijkvloerse verdieping met een oppervlakte van 687m2 voor handel, een kelderniveau voor bergruimtes en achter het gebouw zijn er 19 parkeerplaatsen.

Er wordt sterk ingezet op duurzaamheid. Uw appartement is energiezuinig en akoestisch bijzonder goed geïsoleerd. Bovendien werd gekozen voor onderhoudsvriendelijke, duurzame materialen. Zo is elk appartement voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming. Zo zal binnen enkele decennia uw appartement nog een hoge woonkwaliteit bieden. Elk appartement zal een E-waarde hebben lager of gelijk aan E30, hierdoor geniet een koper van 50% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Zolang de regel toepasbaar is kan een aankoop gebeuren aan 6% BTW.

Dakappartementen hebben een oppervlakte van 125 tot 135m2 en een terras vanaf 26 tot 28m2. Prijzen starten vanaf 410.000 € (excl kosten). Bij elk a...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op