Appartement te koop

189000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11024575
Immoweb code : 11024575

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig gemoderniseerd app.met 2 slpks + garage mogelijk

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een vlot bereikbare ligging te Torhout, nabij diverse kleinhandelszaken en invalswegen, treffen we dit prachtig gemoderniseerd én lichtrijk appartement aan.

We treden het appartement binnen via de inkomhall met gastentoilet. Aansluitend bevindt zich een lichtrijke woonkamer, bestaande uit een zit-en eethoek. Naast de woonkamer bevindt zich de ingerichte keuken met praktische, ruime berging. Tot slot beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers alsook een badkamer (ligbad met douchecomfort en lavabomeubel).

Een grote troef van dit zonnig appartement, is het mooie terrasje met prachtig verzicht.

Uiteraard beschikt deze topper over een fietsenberging, én is er altijd parkeergelegenheid voor de bewoners aan de voorzijde van het appartement. Er is tevens mogelijkheid tot de bijkomende aankoop van een garage.

Bouwtechnisch: Tot. oppervlakte van ca. 80 m², PVC-ramen met dubbel glas, verwarming met elektrische accumulatie, dakisolatie, muurisolatie - EPC: 235 kWh/m²

Ideaal als vaste bewoning of als opbrengsteigendom. Deze eigendom is zeker een bezoekje waard!


Renovatieplicht: nee

Neem contact op