Appartement te koop

219000€

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 11349572
Immoweb code : 11349572

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Investeringseigendom: Prachtig appartement met 1 slaapkamer…

Dit charmante en goed onderhouden appartement biedt een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar een eigendom in het bruisende centrum van Torhout. Gelegen op een ideale locatie, combineert dit appartement moderne gemakken met een gezellige sfeer.

Met een comfortabele slaapkamer, een prachtig terras, en een centrale ligging, biedt dit appartement het beste van beide werelden. Geniet van de frisse lucht en het buitenleven op het terras, perfect voor ontspanning of diners in de buitenlucht. Dankzij de centrale ligging bevinden winkels, restaurants, openbaar vervoer en andere voorzieningen zich op een steenworp afstand, waardoor u alles binnen handbereik heeft.

Het appartement is voorzien van moderne voorzieningen en is goed onderhouden, wat zorgt voor een comfortabele en zorgeloze levensstijl. Of u nu op zoek bent naar een verhuurinkomsten of een waardevolle toevoeging aan uw vastgoedportefeuille, dit appartement biedt diverse mogelijkheden voor investeringen.

Mis deze kans niet om te investeren in een eigendom in het hart van Torhout! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Troeven
* centrale ligging
* verhuurd
* ideale investering


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform)
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrapport:
Perceelscore of P-score: D: middelgrote kan…

Neem contact op