Appartement te koop

Richtprijs 159000€

2 slaapkamers 76 vierkante meters

Immoweb code : 11389472
Immoweb code : 11389472

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 14/02/2023
Verdieping : 0

Omschrijving

Gezellig en lichtrijk gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en een privatief terras van ca 50m² in hartje Torhout.

De eigendom is bijzonder centraal gelegen, kleinhandelszaken, het station en supermarkten zijn op wandelafstand te bereiken.

Residentie Charlene is een zeer nette residentie met in totaal 6 appartementen, het gebouw werd recent geschilderd en voorzien van spouwmuur isolatie (EPC waarde van voor deze ingreep).

Via de inkomhal betreden we het appartement, de leefruimte met open keuken werd recent volledig vernieuwd (nieuwe keuken en nieuw verwarmingselement). De keuken is voorzien van alle comfort m.n: een keramische kookplaat, een dampkap, een spoelbak, een vaatwasmachine en een koelkast.
Achterliggend zijn er twee ruime slaapkamers op een hoogwaardige laminaat, waarvan de grootste toegang heeft tot het terras van ca. 50m²!
De badkamer bevindt zich nabij de hall, dewelke is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel met meubel. Een extra troef aan deze eigendom is de ruime berging / wasplaats.

Zeker een bezoek waard. Benieuwd? Stuur een mailtje naar [email protected] of geef een seintje (0498 61 29 38)
De vermelde prijs is een startprijs, ieder voorstel boven deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar, die al dan niet kan ingaan op dit voorstel.

Neem contact op