Appartement te koop

Richtprijs 295000€

3 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 10984228
Immoweb code : 10984228

Overzicht

3 slaapkamers
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement

Select Immo biedt je een uitzonderlijke kans om te wonen in een moderne en ruime 3-slaapkamerflat uit 2019 in een groene woonomgeving.

Gelegen in het centrum van Tubize, heb je toegang tot alle voorzieningen op een steenworp afstand. Winkels, scholen, openbaar vervoer, alles is binnen handbereik.

Deze flat heeft drie lichte slaapkamers, die voldoende ruimte bieden voor je hele gezin of je ruimtebehoefte. Het beschikt ook over een inkomhal, een ruime woonkamer met een superuitgeruste open keuken, een doucheruimte met Italiaanse douche en een apart toilet
Onberispelijke staat: onderhouden met de grootste zorg, deze flat is in uitstekende staat. Je hoeft er alleen nog maar in te trekken en te genieten van je nieuwe thuis.
Bouwjaar 2019 : Geniet van alle voordelen van een recente bouw, inclusief optimale isolatie, moderne afwerking en state-of-the-art inrichting.
Vriendelijke leefruimte: De lichte, open woonkamer biedt de perfecte ruimte voor entertainment, ontspannen met familie of vrienden.
Volledig uitgeruste keuken: De moderne, functionele keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de chef-kok in jou tevreden te stellen.
Stijlvolle badkamer: De badkamer is onberispelijk ontworpen met moderne fittingen en elegante decoratie.
Terras of balkon: Geniet van het buitenleven met een eigen terras of balkon voor uw momenten van ontspanning in de buitenlucht.
Parkeren: Een eigen parkeerplaats is inbegrepen voor uw gemak.
Mis dez

Neem contact op