Appartement te koop

*

2 slaapkamers 121 vierkante meters

Immoweb code : 10864217
Immoweb code : 10864217
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
121 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Adembenemende duplex appartementen met tuintjes.

Welkom bij dit prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 4 energiezuinige (BEN) woningen gelegen boven een grote winkel aan de Le Bon parking. Er zijn momenteel nog 3 woningen beschikbaar.

Deze woningen liggen echt op een toplocatie. Ze zijn centraal gelegen, maar toch heerlijk rustig. Binnen handbereik vind je allerlei handige voorzieningen, zoals een bakkerij, de Carrefour, scholen, openbaar vervoer en niet te vergeten de Gasthuisstraat met al zijn leuke winkels. En als je ergens anders in de stad moet zijn, ben je zo op de Ring en andere belangrijke wegen.

Wat deze woningen extra speciaal maakt, is hun indrukwekkende E-peil van minder dan 30. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Dankzij slimme technologieën zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een geavanceerd ventilatiesysteem type C+.

Deze woningen zijn met veel zorg en precisie afgewerkt. Denk aan moderne keukens, warme parketvloeren en op maat gemaakte kasten. En goed nieuws: Alle appartementen worden indien gewenst geschilderd opgeleverd.

Elk appartement heeft een lichte woonkamer, een open keuken met een kookeiland, 2 ruime slaapkamers op de bovenverdieping, een prachtige badkamer, 2 toiletten, een opslagruimte/wasruimte en een ruim terras/stadstuin van 36 m2.

Er is ook gedacht aan fietsen bergingen en tuinbergingen, er is een ondergrondse gemeenschappelijke fietsenstalling en een privé tuinberging per woning.

De prijzen voor deze 3 appartementen zijn allemaal het

Neem contact op