Appartement te koop

227000€

2 slaapkamers 84 vierkante meters

Immoweb code : 11309619
Immoweb code : 11309619

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
84 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Volledig gerenoveerd appartement met terras

Gerenoveerd, lichtrijk appartement met zonnig terras vlakbij het centrum van Turnhout.
Je komt binnen in de ruime, centrale hal waar je een apart gastentoilet vindt én plaats om een vestiairekast te installeren. De lichte leefruimte vooraan nodigt uit om te relaxen, met genoeg vierkante meter om een salon en een eethoek te zetten.
De open keuken is strak, tijdloos en volledig geïnstalleerd, met een inductieplaat, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende kastruimte. Ook het toogje is handig, als extra werkruimte, of om de chef van dienst gade te slaan…
Achter de keuken, in de hal heb je een grote, betegelde berging, die ook fungeert als technische ruimte. Daarachter heb je een gastentoilet en de badkamer, opdezelfde mooie, lichtgrijze tegelvloer. Je vindt hier een grote inloopdouche met regendouche, dubbele lavabo met spiegel met verlichting, onderkast, handdoekenradiator en automatische verluchting. De twee lichte slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, met allebei dezelfde warme parketvloer als in de leefruimte en de hal. In de master bedroom kan je makkelijk een dubbel bed en een kwast kwijt, de tweede slaapkamer is een prima kinderkamer of thuiswerkplek. Mét een extra troef: de toegang tot het fijne, zonnige terras van 8m². Plaats genoeg dus voor enkele loungezeteltjes, grote potten met planten en enkele mooie bloem- of kruidenbakken aan je balustrade!
Voor meer info: https://www.immovasta.be/panden/gegevens/12447/

Neem contact op