Appartement te koop

435000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11316105
Immoweb code : 11316105

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtig en licht appartement op de 2de verdieping met zicht

Luxueus en ruim appartement (126 m²) met overdekt terras van 15 m² met knap zicht over de Grote Markt
Gelegen in de bruisende stadsomgeving Turnova vlakbij de Grote Markt. Een gezellig stadsdeel pal in het centrum bestaande uit een 40-tal winkels, een luxe hotel, de academie, toffe horecazaken, aangename pleintjes en openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving.
Dit hoekappartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en berging. Een mooie stalen deur leidt naar de zeer lichte leefruimte , door de vele raampartijen, met mooie parketvloer met visgraatmotief en een open luxueus afgewerkte keuken met keukeneiland en heel wat kastruimte. Deze werd volledig ingericht met degelijke toestellen waaronder een ceramische kookplaat met geïntegreerde dampkap, een combi-oven en microgolf, koelkast, aparte diepvries en vaatwasser.
De woonkamer werd ook ingericht met maatwerkkasten. Vanuit de woonkamer een grote schuifraam naar het knappe overdekte terras van 15 m² van waaruit u een prachtig zicht heeft op de Grote Markt. Deze is quasi drempelloos.
Verder een nachthal met toegang naar de master bedroom met eigen ingerichte dressing en eigen luxueuze badkamer met inloopdouche, en dubbele wastafel. Verder nog twee slaapkamers. Allen op deze mooie parketvloer.
Dit appartement is volledig opgeschilderd en werkelijk instapklaar!
Verkoop onder BTW stelsel. Vg, Wg, Gmo,Vkr,Gvv Oppervlaktematen zijn indicatief.


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylen

Neem contact op