Appartement te koop

296000€

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11355854
Immoweb code : 11355854

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Recent en energiezuinig 2 slpk appartement

Recent en energiezuinig (EPC label A) appartement met twee slaapkamers in een rustige maar zeer centraal gelegen locatie in Turnhout. Er is een rolstoeltoegankelijke lift aanwezig.

Ligging: Residentie Stadshof bevindt zich in een doodlopend straatje. De directe omgeving van het appartement is uiterst rustig. We zitten op een centrale omgeving ten opzichte van de Grote Markt van Turnhout en de ring.

Omschrijving: Het appartement bevindt zich op het gelijksvloer. De leefruimte vangt veel natuurlijk licht door de grote schuifraam en beschikt over een open keuken die voorzien is van alle apparatuur. Direct naast de keuken is een aparte berging. Het ruime terras (19m²) is via de leefruimte te bereiken via een groot schuifraam, hier is het dankzij de doodlopende ligging heerlijk en rustige vertoeven. In de gang hebben we een apart gastentoilet, de badkamer met inloopdouche en een badkamermeubel met dubbele lavabo, nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Dan hebben we ook nog de twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten. Uw auto kan u kwijt op de ondergrondse autostaanplaats (verplicht bij aan te kopen voor €25 000) welke te bereiken is met trap en lift. Achter de autostaanplaats is nog een aparte privé kelderberging. In de kelder bevindt zich nog een gezamenlijke fietsenstalling en een gezamenlijke afvalberging.

Neem contact op