Appartement te koop

170000€

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11392248
Immoweb code : 11392248

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Goed onderhouden 2 slpkr app op 40m Vd Grote Markt.

Goed onderhouden 2 slkmr app op 40m Vd Grote Markt.
 Welkom in dit feel good appartement.

 De mooie art deco inkom/ traphal van de gemeenschappelijke delen brengt u tot op de 2e verdieping aan de voordeur van het appartement.

 Aan de privatieve hal grenst het toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw en geeft zijdelings zicht op de grote markt en is ruim van opzet.

 De keuken is praktisch ingedeeld en in goede staat. Een leuk detail is het opklapbare ontbijttafeltje. 2 aangenaam ruime slaapkamers geven uit naar het achtergelegen terras. De douchekamer is compact en naast een douchecabine voorzien van een wastafel.

 Dé troef van dit appartement is het terras met open uitzicht. De bergkast op het terras is voorzien van aansluitingen voor was- en droogkast. Op de gelijkvloerse verdieping is een ruime bergplaats inbegrepen in de prijs en is er een praktische stelplaats voor vuilnisbakken en papierbakken. De fietsen kunt u ook in de gemeenschappelijke delen stallen.

 Gezien er door ons op de 1e én 2e verdieping een appartement te koop wordt aangeboden is er een overeen te komen gunstmaatregel bij aankoop van beide appartementen.

Neem contact op