Appartement te koop

1590000€

3 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11172013
Immoweb code : 11172013

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartementen

Ontdek het duplex-terras in het nieuwe project Clos du Halley in het hart van de wijk Observatoire in Ukkel.
Droomt u ervan om in een rustige omgeving te wonen zonder de nabijheid van stedelijke voorzieningen op te offeren? Zoek niet verder: Clos du Halley in Ukkel is de ideale plek om je aspiraties te verwezenlijken. Genesteld in een gegeerde wijk van Brussel, biedt deze residentiële ontwikkeling een perfecte harmonie tussen modern comfort en een weelderige natuurlijke omgeving.
Op een perceel van ongeveer 17 are, bestaat deze ontwikkeling (verkoop off-plan) uit 3 duplexappartementen, variërend in grootte van ± 196m² tot ± 300m², elk met een eigen terras en/of tuin.
Elk duplex appartement heeft een lichte woonkamer en volledig uitgeruste open keuken, een master slaapkamer met dressing en badkamer en 2 slaapkamers met aangrenzende douchekamers.
Het duplex appartement (± 200 m²) bestaat uit:
Benedenverdieping: Eetkamer/keuken met toegang tot het terras - woonkamer - trappenhuis - inkomhal - WC - bijkeuken - berging.
Bovenverdieping: Slaapkamer 1 met kleedkamer en badkamer uitkomend op terras - slaapkamers 2 en 3 uitkomend op terras - doucheruimte - WC
Parkeerplaats (€55.000) - Kelder (€5.000)
Registratierechten van 12,5% op de grond en BTW van 21% op het gebouw
Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie over het project Clos du Halley en reserveer uw toekomstige woning in deze oase van rust in het hart van de stad.

Neem contact op