Appartement te koop

2350000€

3 slaapkamers 300 vierkante meters

Immoweb code : 11172014
Immoweb code : 11172014

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
300 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartementen

Ontdek de duplex op tuinniveau in het project Clos du Halley in het hart van de wijk Observatoire in Ukkel.
Droomt u ervan om in een rustige omgeving te wonen zonder de nabijheid van stedelijke voorzieningen op te offeren? Zoek niet verder: Clos du Halley in Ukkel is de ideale plek om je aspiraties te verwezenlijken. Genesteld in een gegeerde wijk van Brussel, biedt deze residentiële ontwikkeling een perfecte harmonie tussen modern comfort en een weelderige natuurlijke omgeving.

Op een perceel van ongeveer 17 are, bestaat deze ontwikkeling (verkoop off-plan) uit 3 duplexappartementen, variërend in grootte van ± 196m² tot ± 300m², elk met een eigen terras en/of tuin.
Elk duplexappartement heeft een lichte woonkamer en een volledig uitgeruste open keuken, een hoofdslaapkamer met dressing en badkamer en 2 slaapkamers met aangrenzende doucheruimtes.

Het duplexappartement op tuinniveau (± 300 m²) bestaat uit:
Op het bovenste niveau, hal/bijkeuken - WC - slaapkamer 1 met badkamer en dressing die uitgeeft op terras - slaapkamer 2 die uitgeeft op terras - slaapkamer 3 - doucheruimte - buitentrap die uitgeeft op straat - buitenparking met privé oprit.
Lager niveau: inkomhal/bijkeuken - eetkamer/keuken die uitgeeft op terras en beboste tuin - zitkamer met trap die leidt naar 2de verdieping - buitentrap die leidt naar beboste tuin - bijkeuken - WC - zwembad
Privégarage: 2 boxen (€90.000), kelder (€5.000), wijnkelder.

Registratierechten van 12,5

Neem contact op