Appartement te koop

299000€

2 slaapkamers 96 vierkante meters

Immoweb code : 11037296
Immoweb code : 11037296

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
96 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en grot

Nieuwbouw gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en grote privétuin.

De centrale, doch rustige ligging op de Kapellestraat in Laakdal biedt heel wat voordelen. Winkels, school, horeca en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Ook de op- en afrit van de E313 is snel en vlot bereikbaar.

Het leuke appartement bevindt zich op het gelijkvloers en geniet van heel veel natuurlijke lichtinval, dankzij de grote ramen.

De leefruimte met open keuken (35,60 m²) is aangenaam ruim en is erg praktisch ingedeeld. Via het schuifraam heb je toegang tot het terras. Naast de keuken is er een handige berging (3,40 m²) aanwezig.

Er zijn twee slaapkamers (12,60 en 9,20 m²) en een badkamer met inloopdouche en lavabo.Ook is er een apart toilet aanwezig.

Op het verhard en zuid gericht terras (28 m²) met de grote, afgesloten privétuin (296 m²) is het aangenaam vertoeven. Er bevindt zich hier tevens een private tuinberging.

Het appartement wordt verwarmd op aardgas.

De oplevering is voorzien bij akte.

Dit appartement wordt verkocht onder het BTW-stelsel. Indien u aan de voorwaarden voldoet, kan u nog genieten van het verlaagde B.T.W. - tarief van 6% (i.p.v. 21%).
Een ondergrondse parking kan bijgekocht worden voor 17.500 euro. Het is ook mogelijk om meerdere ondergrondse staanplaatsen bij te kopen.

Spreekt dit leuke gelijkvloerse nieuwbouwappartement jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info

Neem contact op