Appartement te koop

245000€

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 11322400
Immoweb code : 11322400

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

TE KOOP - gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer op een

Albert Affligem stelt jullie dit ruime appartement op de gelijkvloerse verdieping te Vilvoorde voor.

Dit appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer met volledig ingerichte, open keuken, aparte ruime berging/wasplaats, ruime nachthal met apart toilet, 1 slaapkamer en een badkamer met ligbad met douchescherm en lavabo.

Door de goede indeling van het appartement beschikt het over een zeer ruime leefruimte met open keuken die kan genieten van zeer veel lichtinval.
Eén van de hoogtepunten van dit appartement is het zonneterras, direct toegankelijk vanuit de woonkamer waar bewoners kunnen genieten van het mooie uitzicht op de omgeving. Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie die in 2013 is gebouwd, met een aparte ingang die gedeeld wordt met slechts vier andere appartementen. Dat creëert een gevoel van privacy.

De ligging van het appartement is ideaal, doordat het centrum van Vilvoorde op loopafstand bereikbaar is. Dit biedt het gemak van nabijgelegen winkels, restaurants en voorzieningen terwijl je toch kunt genieten van de rust en sereniteit van de omgeving.
Kortom, dit appartement biedt een ideale combinatie van comfort, moderne voorzieningen en een gunstige ligging, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis in Vilvoorde.

Nieuwsgierig? Bel Robbe op 0498 / 26 28 49 of mail naar [email protected]

Neem contact op