Appartement te koop

224000€

2 slaapkamers 78 vierkante meters

Immoweb code : 11375522
Immoweb code : 11375522

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
78 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement

Het appartement bevindt zich op de 2de verdieping en beschikt over een lichtrijke leefruimte met uitzicht op de groene Hendrik I Lei, met 2 terrasjes ( 1 vooraan en 1 achteraan ) 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer met bad en lavabo, een apart toilet, een kleine berging, een kelder en is instap klaar mits opfrissing.
Het appartement wordt verwarmd door een gemeenschappelijke niet-condenserende ketel op gas, de elektriciteit is conform, het is asbestvrij en beschikt over een gunstig EPC B.
Voor dit appartement geldt geen renovatieverplichting.
Momenteel is het appartement verhuurd aan 931,68 € per maand + 109 € kosten (voorschot gasverwarming, elektr. gemene delen, lift, enz...) dus ideaal als investering of als starters-appartement.
De grote troef van dit 2-slaapkamersappartement is de toplocatie, met zicht op de kerktoren van Vilvoorde via het terras vooraan, op loopafstand van verschillende scholen, supermarkten, cafés, restaurants, en met voldoende parkeerplaats op het Franklin Rooseveltplein.
Bezoek enkel mogelijk op zaterdag tussen 14 en 16 uur en dit 2 x per maand na afspraak ( omwille van de privacy van de huurders )





Neem contact op