Appartement te koop

275000€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 11380657
Immoweb code : 11380657

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Lichtrijk appartement op bovenste verdieping

Dit lichtrijk appartement bevindt zich in een gebouw dat dateert van 2018 en geniet van een moderne en kwaliteitsvolle afwerking. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en is toegankelijk via de trap of lift. U komt binnen via de inkomhal dewelke beschikt over een aparte toiletruimte. Via de hal betreedt u de lichtrijke woonkamer die is ingedeeld in een gezellige zitruimte en eetplaats. Deze geeft uit op het ruim en zuid gericht terras met zicht op de gemeenschappelijke tuin. Naast de eetplaats bevindt zich de volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, wasmachine, kookplaat, spoelbak, combi-oven, koelkast en diepvries). Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de slaapkamer met ingebouwde kasten en aangrenzende badkamer. Deze laatste is uitgerust met een ligbad en een wastafel.

Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse parkeerplaats (inclusief in de totale verkoopprijs) en afgesloten fietsenstalling.

Het appartement is gunstig gelegen in de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer. De E19 is vlot bereikbaar. Rechtstreeks te koop van de eerste eigenaar.

Neem contact op