Appartement te koop

450000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 10991257
Immoweb code : 10991257

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 8

Omschrijving

Practhig design penthouse met terrassen en indoor zwembad.

Ideale locatie. In een park, dicht bij transportverbindingen.

Prachtig doorloop penthouse met zwembad in het gebouw, zeer licht, uitgevend op drie mooie terrassen (18, 12, 6 m2) en een vrij uitzicht, in een groene omgeving.


Het appartement van 112 m2, volledig gerenoveerd in 2014, ligt op de 8e en bovenste verdieping van een goed onderhouden condominium. Het bestaat uit een ruime hal met ingebouwde kasten die leidt naar de dag- en nachtruimtes, een open woonkamer (meer dan 30 m2) met epoxy/polyurethaanharsvloeren, een prachtige, volledig uitgeruste designkeuken , een studeerkamer of kleine slaapkamer, twee andere grote slaapkamers, waarvan een met een eigen doucheruimte,en een andere mooie badkamer met bad, inloopdouche en wc. Hoogrendement aluminium dubbele beglazing. Elektrische rolluiken en een zonnescherm op het terras in de woonkamer. Elektriciteit conform. EPB: F (vastgesteld vóór dakisolatie, installatie van warmtekrachtkoppeling).
Kelder (-2): kelder.
Optioneel, een dubbele afsluitbare garage (€60.000).
Het gebouw heeft ook een mooie zwembad met uitzicht op het park, een sauna, een gemeenschappelijke wasruimte en verschillende stallingen voor fietsen en kinderwagens. Beveiligde ingang met camera.

Neem contact op