Appartement te koop

Richtprijs 175000€

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11274304
Immoweb code : 11274304

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Appartement

PARC DES SAULES - Ideaal gelegen in Waver dichtbij belangrijke wegen, transport, scholen en winkels, bieden wij u dit appartement met één slaapkamer in perfecte staat aan!
Het bevindt zich op de 8e en bovenste verdieping en biedt een prachtig uitzicht op de Bawette-golfbaan! het is als volgt samengesteld: inkomhal, een ruime en lichtrijke woonkamer (35m²) met toegang tot een groot terras van 12m² (golfzicht), een aparte keuken, een bureau, een mooie slaapkamer (13m²), een badkamer met douche en een individueel toilet.
Momenteel verhuurd, dit zal ook investeerders aantrekken! We bezoeken? Voor meer informatie of bezoeken: [email protected] of 0478/78.72.72 MAAK BIEDEN VANAF € 165.000,- onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren.
“De makelaar houdt zich niet bezig met veilingen, een monopolie van notarissen. Zij aanvaardt op geen enkele wijze het recht om te verkopen of om een minimumprijs vast te stellen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen behoren exclusief toe aan de eigenaar, die, indien hij besluit te verkopen, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste ingezamelde bod, maar aan het bod dat het beste aan zijn eigen eisen voldoet (deadline voor ondertekening, opschortende voorwaarde, voorgestelde prijs, enz.). De genoemde prijs is slechts een vanafprijs. »

Neem contact op